Fondul „Provocările mileniului” a aprobat ВС «BANCA SOCIALA» S.A. pentru acordarea împrumuturilor în domeniul agriculturei – în sectorul postrecoltare

Programul de creditare, cu un buget în valoare de $12 mil. se va derula în perioada 2011-2015.

ВС «BANCA SOCIALA» S.A. acordă  împrumuturi întreprinderilor şi organizaţiilor care activează sau intenţionează să activeze în sectorul infrastructurii agroalimentare, legate de păstrarea, prelucrarea, transportarea şi comercializarea producţiei agricole.

Mărimea creditelor acordate va constitui $50 mii - $600 mii sau echivalentul în lei sau euro şi vor fi acordate pe un termen de 3-7 ani.
Creditele vor fi oferite pentru procurarea sau construcţia depozitelor frigorifice, procurarea echipamentului pentru sortare, spălare, ambalare, producerea conservelor, uleiurilor eterice, uleiului de floarea-soarelui, procurarea echipamentului de laborator pentru controlul calităţii, achiziţionarea camioanelor, refrigeratoarelor care corespund standardelor EURO 5 sau 6, procurarea echipamentului pentru uscarea sau congelarea rapidă a fructelor şi legumelor.

Informaţii la tel. /37322/ 22-35-44, 22-65-87